Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

DiaPrep
Close

DiaPrep

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

b
Close

LED ЛАМБА B

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

xantopen1
Close

Xantopren L blue

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

aktivator
Close

Активатор

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

filtek-set
Close

Filtek Set

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

t-300
Close

Medit T 300

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

ХИРУРШКИ КОНЦИ