Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitro
Close

Ракавици NITRIL

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

etemp
Close

E-Temp

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

relyx
Close

Relyx U200

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

xantopen1
Close

Xantopren L blue

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

b
Close

LED ЛАМБА B

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

ht
Close

Zirconia HT/SHT

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

t-300
Close

Medit T 300

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

ХИРУРШКИ КОНЦИ