Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

aktivator
Close

Активатор

iled
Close

iLed

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

otposil
Close

Optosil

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
-14%
medit1
Close

Medit i500

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

ХИРУРШКИ КОНЦИ