Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diapex
Close

DiaPex

protemp
Close

Protemp 4

diverso
Разгледај ја листата на желби
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

otposil
Close

Optosil

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

b
Close

LED ЛАМБА B

xantopen
Close

Xantopren mucosa

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

ht
Close

Zirconia HT/SHT

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ