Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-У
Close

Стерилна хируршка комреса U облик – 75х90cm

bela
Close

Латекс ракавици бели

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-set
Close

Filtek Set

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

b
Close

LED ЛАМБА B

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

zn
Close

Nacera Shine Zr

t-500
Close

Medit T 500

ХИРУРШКИ КОНЦИ