Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

otposil
Close

Optosil

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
-14%
medit1
Close

Medit i500

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

blue
Close

Nacera Blue X

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ