Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

filtek-set
Close

Filtek Set

protemp
Close

Protemp 4

ketac-molar
Close

Ketac Molar

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

b
Close

LED ЛАМБА B

relyx
Close

Relyx U200

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

-14%
medit1
Close

Medit i500

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

ht
Close

Zirconia HT/SHT

ХИРУРШКИ КОНЦИ