Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

iled
Close

iLed

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

b
Close

LED ЛАМБА B

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

jacobi1
Разгледај ја листата на желби
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

ХИРУРШКИ КОНЦИ