Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

nitro
Close

Ракавици NITRIL

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

relyx
Close

Relyx U200

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

diaproseal
Close

DiaProseal

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

protemp
Close

Protemp 4

variotime-putty
Close

Variotime Putty

iled
Close

iLed

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

t-500
Close

Medit T 500

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

ХИРУРШКИ КОНЦИ