Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diapex
Close

DiaPex

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaproseal
Close

DiaProseal

DiaPrep
Close

DiaPrep

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

relyx
Close

Relyx U200

iled
Close

iLed

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

t-300
Close

Medit T 300

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

zn
Close

Nacera Shine Zr

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

ХИРУРШКИ КОНЦИ