Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

DiaPrep
Close

DiaPrep

jacobi2
Close

Челично огледало

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diapex
Close

DiaPex

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

ht
Close

Zirconia HT/SHT

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ