Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

protemp
Close

Protemp 4

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
boi
Close

Бои за фарбање цирконија

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

t-500
Close

Medit T 500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ