Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

aktivator
Close

Активатор

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

otposil
Close

Optosil

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

iled
Close

iLed

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

ХИРУРШКИ КОНЦИ