Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

filtek-set
Close

Filtek Set

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

filtek-refil
Close

Filtek Refil

otposil
Close

Optosil

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

variotime-putty
Close

Variotime Putty

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

-14%
medit1
Close

Medit i500

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

ХИРУРШКИ КОНЦИ