Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

jacobi2
Close

Челично огледало

diaproseal
Close

DiaProseal

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaGUM-N
Close

DentaGUM

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

ht
Close

Zirconia HT/SHT

ХИРУРШКИ КОНЦИ