Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

latekc
Close

KING латекс ракавици

nitro
Close

Ракавици NITRIL

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

DiaPrep
Close

DiaPrep

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

otposil
Close

Optosil

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

ht
Close

Zirconia HT/SHT

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ