Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

bela
Close

Латекс ракавици бели

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

xantopen1
Close

Xantopren L blue

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diapex
Close

DiaPex

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

etemp
Close

E-Temp

variotime-slow
Close

Variotime Flow

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k4
Close

K4 CAD/CAM систем

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

zn
Close

Nacera Shine Zr

ХИРУРШКИ КОНЦИ