Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

bela
Close

Латекс ракавици бели

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

variotime-putty
Close

Variotime Putty

variotime-slow
Close

Variotime Flow

protemp
Close

Protemp 4

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

ХИРУРШКИ КОНЦИ