Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

doser
Разгледај ја листата на желби
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

protemp
Close

Protemp 4

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

filtek-set
Close

Filtek Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

zn
Close

Nacera Shine Zr

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

ht
Close

Zirconia HT/SHT

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

ХИРУРШКИ КОНЦИ