Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
latekc
Close

KING латекс ракавици

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

bela
Close

Латекс ракавици бели

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

jacobi2
Close

Челично огледало

filtek-set
Close

Filtek Set

UDS-J
Close

УЛТРАЗВУК UDS J

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

protemp
Close

Protemp 4

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

variotime-putty
Close

Variotime Putty

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

-14%
medit1
Close

Medit i500

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

zn
Close

Nacera Shine Zr

ХИРУРШКИ КОНЦИ