Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitril
Close

King – нитрилни ракавици

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

latekc
Close

KING латекс ракавици

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diapex
Close

DiaPex

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

filtek-refil
Close

Filtek Refil

variotime-putty
Close

Variotime Putty

ketac-cem
Close

Ketac Cem

xantopen1
Close

Xantopren L blue

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaBASE-N
Close

DentaBASE

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

blue
Close

Nacera Blue X

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

ХИРУРШКИ КОНЦИ