Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

bela
Close

Латекс ракавици бели

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

DiaPrep
Close

DiaPrep

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

otposil
Close

Optosil

etemp
Close

E-Temp

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

ХИРУРШКИ КОНЦИ