Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

4,700 ден
Sold out
nitril
Close

King – нитрилни ракавици

250 ден
Sold out
alkades-burbon
Close

ALKADEZ – BURBATH

425 ден
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

320 ден
gigasept-af-forte
Close

Gigasept ® AF forte (100% conc.)

1,840 ден
dezental5
Close

DEZINTAL 5% – 1000 ml

200 ден
mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

370 ден
rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

4,000 ден
gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

840 ден
Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

1,260 ден4,600 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-diamond-refli
Close

Charisma Diamond Refill

2,190 ден
knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

288 ден
filtek-refil
Close

Filtek Refil

1,667 ден
diaproseal
Close

DiaProseal

1,515 ден
diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

1,200 ден
otposil
Close

Optosil

983 ден
xantopen
Close

Xantopren mucosa

1,153 ден
diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

1,030 ден
correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

440,000 ден
diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

440,000 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
r5
Close

R5 CAD/CAM систем

3,720,750 ден
k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

1,921,000 ден
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

14,145 ден
model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

21,525 ден
DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

21,525 ден
frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

2,200 ден
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

10,765 ден
blue
Close

Nacera Blue X

11,070 ден
DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

10,765 ден
osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

221,400 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ