Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
nitro
Close

Ракавици NITRIL

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

DiaPrep
Close

DiaPrep

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

filtek-refil
Close

Filtek Refil

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

b
Close

LED ЛАМБА B

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

t-300
Close

Medit T 300

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

ХИРУРШКИ КОНЦИ