Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

nitro
Close

Ракавици NITRIL

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

ketac-cem
Close

Ketac Cem

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

variotime-slow
Close

Variotime Flow

jacobi2
Close

Челично огледало

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

filtek-set
Close

Filtek Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

ХИРУРШКИ КОНЦИ