Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

nitro
Close

Ракавици NITRIL

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

iled
Close

iLed

otposil
Close

Optosil

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

-14%
medit1
Close

Medit i500

zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

ХИРУРШКИ КОНЦИ