Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

hirurska
Close

Хируршки организер за физиодиспензер и пиезо апарат

bela
Close

Латекс ракавици бели

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

filtek-set
Close

Filtek Set

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
barovi
Close

Exocad – Модул за барови

blue
Close

Nacera Blue X

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

t-500
Close

Medit T 500

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ