Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Sold out
alkades-sprej
Close

ALKADEZ – SPRAY MD

dezental5
Close

DEZINTAL EXTRA – 1000 ml

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

Sold out
alkasept-float
Close

ALKASEPT – Foam

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

correctaS
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA S

DiaPrep
Close

DiaPrep

diapex
Close

DiaPex

b
Close

LED ЛАМБА B

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaproseal
Close

DiaProseal

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

filtek-set
Close

Filtek Set

UDS-E-LED
Close

УЛТРАЗВУК UDS E LED

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

frezi-za-vosok-0.6mm
Close

Фрези за восок и PMMA

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

ХИРУРШКИ КОНЦИ