Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Sold out
nitro
Close

Ракавици NITRIL

ekosalforte
Close

ECOSAL forte – 500 ml

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

ff
Close

Gigasept® FF new (100% conc.)

dezental0-2
Close

DEZINTAL 0,2% – 1000 ml

astimeticobicen
Close

Octenisept® – Антисептичка обработка на кожа и слузници

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

ketac-cem
Close

Ketac Cem

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

relyx
Close

Relyx U200

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

ХИРУРШКИ КОНЦИ