Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
latekc
Close

KING латекс ракавици

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

kondomi
Close

Презерватив за ХЕЛИО ЛАМПИ

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

bela
Close

Латекс ракавици бели

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

ketac-cem
Close

Ketac Cem

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

ketac-molar
Close

Ketac Molar

variotime-slow
Close

Variotime Flow

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

zn
Close

Nacera Shine Zr

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

ХИРУРШКИ КОНЦИ