Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

Sold out
5906322_001_220420122527
Close

Професионална заштитна маска N95/KN95/FFP2

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

astimeticobicen
Close

Octenisept® – Антисептичка обработка на кожа и слузници

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

protemp
Close

Protemp 4

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

etemp
Close

E-Temp

variotime-putty
Close

Variotime Putty

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

relyx
Close

Relyx U200

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
artikulator
Close

Exocad – Виртуелен артикулатор

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaTOOTH-N1
Close

DentaTOOTH – A1

ХИРУРШКИ КОНЦИ