Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

-22%
2
Close

LITETOUCH Er:YAG Laser-in-Handpiece

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

xantopen
Close

Xantopren mucosa

iled
Close

iLed

variotime-putty
Close

Variotime Putty

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
zn
Close

Nacera Shine Zr

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

DentaTOOTH-N
Close

DentaTOOTH – A2

DentaCAST-H
Close

DentaCAST

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

modeli
Close

Exocad – Модул за модели

blue
Close

Nacera Blue X

denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

ХИРУРШКИ КОНЦИ