Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

bela
Close

Латекс ракавици бели

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

b
Close

LED ЛАМБА B

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

variotime-putty
Close

Variotime Putty

diaproseal
Close

DiaProseal

iled
Close

iLed

protemp
Close

Protemp 4

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

zn
Close

Nacera Shine Zr

DentaIBT-N
Close

DentaIBT

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

ht
Close

Zirconia HT/SHT

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

ХИРУРШКИ КОНЦИ