Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

тролеј-престилка
Close

Стерилна хируршка компреса за тролеј масичка

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

DiaPrep
Close

DiaPrep

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

diapex
Close

DiaPex

jacobi2
Close

Челично огледало

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

aktivator
Close

Активатор

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5
Close

K5 CAD/CAM систем

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

ht
Close

Zirconia HT/SHT

ХИРУРШКИ КОНЦИ