Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

etemp
Close

E-Temp

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

xantopen1
Close

Xantopren L blue

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diaproseal
Close

DiaProseal

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

filtek-refil
Close

Filtek Refil

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ