Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

nitro
Close

Ракавици NITRIL

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss5
Close

FG Дијамантски борер (за заоблена стапалка)

filtek-refil
Close

Filtek Refil

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

ketac-molar
Close

Ketac Molar

jacobi2
Close

Челично огледало

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

DiaPrep
Close

DiaPrep

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaBASE-N
Close

DentaBASE

kada
Close

ASIGA кадичка за материјали 1l

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

ХИРУРШКИ КОНЦИ