Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

teratrin
Close

Terralin® protect 0,25% раствор – дезинфекција на површини

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

esteman
Close

Esemtan® wash losion – миење на раце

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

relyx
Close

Relyx U200

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

k5
Close

K5 CAD/CAM систем

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

t-500
Close

Medit T 500

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

ХИРУРШКИ КОНЦИ