Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

хируршка-пресрилка-У
Close

Стерилна хируршка комреса U облик – 75х90cm

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

astimetic
Close

Aspirmatic® cleaner – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

gigastep
Close

Gigasept® instru AF – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

pepermint
Close

King – Пеперминт латекс ракавици

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

diapex
Close

DiaPex

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaproseal
Close

DiaProseal

relyx
Close

Relyx U200

filtek-refil
Close

Filtek Refil

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
DentaBASE-N
Close

DentaBASE

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

t-300
Close

Medit T 300

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

freza-cirkonija-0.6mm
Close

Фрези за цирконија

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

-14%
medit1
Close

Medit i500

ХИРУРШКИ КОНЦИ