Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

pepermint
Close

Пеперминт латекс ракавици со талк – зелени

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

nitril
Close

King – нитрилни ракавици

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

maramici1
Close

Мikrozid® AF jumbo wipes – брза дезинфекција на површини

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

aktivator
Close

Активатор

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

DiaPrep
Close

DiaPrep

diaswiss8
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

endo-radar
Close

ENDO RADAR

diaproseal
Close

DiaProseal

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

diapex
Close

DiaPex

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

t-300
Close

Medit T 300

k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

DentaGUM-N
Close

DentaGUM

r5
Close

R5 CAD/CAM систем

ХИРУРШКИ КОНЦИ