Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Micro 2l

rolna
Close

Резервнa ролна за Galoche

sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

30.z0010-336-prezervativi
Close

Презервативи за насадни инструменти

-16%
za-cevli
Close

Galoche автоматски вметнувач на ленти, хируршка заштита за чевли

obicni
Close

Ракавици ЛАТЕКС

doz
Close

Дозер пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

latekc
Close

KING латекс ракавици

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

charizma-diamond-set
Close

Charisma Diamond Set

correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

gutaperka-f-f3
Close

Gutaperka F-F3

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

protemp
Close

Protemp 4

etemp
Close

E-Temp

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

-14%
medit1
Close

Medit i500

biblioteka-na-zabi
Close

Exocad – Библиотека на заби

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

blue
Close

Nacera Blue X

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

ХИРУРШКИ КОНЦИ