Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

275 ден
Sold out
alkades-sprej
Close

ALKADEZ – SPRAY MD

370 ден
универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

500 ден
sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

1,530 ден
omnia
Close

Стерилна хируршка комреса права без отвор – 100х150cm

250 ден
Sold out
alkasept-glukonate
Close

ALKASEPT – Gluconate

215 ден370 ден
gigasept-af-forte
Close

Gigasept ® AF forte (100% conc.)

1,840 ден
Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

120 ден
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

2,050 ден2,400 ден
sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

100 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaproseal
Close

DiaProseal

1,515 ден
diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

1,200 ден1,650 ден
charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

952 ден
ketac-cem
Close

Ketac Cem

2,086 ден
filtek-refil
Close

Filtek Refil

1,667 ден
correcta
Close

Стоматолошки унит апарат – CORRECTA

421,000 ден
DiaPrep
Close

DiaPrep

1,324 ден
diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

421,000 ден
jacobi2
Close

Челично огледало

5,300 ден
relyx
Close

Relyx U200

5,905 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
true-smile
Close

Exocad – True SMILE

58,425 ден
privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

27,675 ден
boi
Close

Бои за фарбање цирконија

49,200 ден
DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

10,765 ден
DentaTOOTH-N2
Close

DentaTOOTH – A3

21,525 ден
ht
Close

Zirconia HT/SHT

6,000 ден9,225 ден
PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

1,540 ден
multi1
Close

Multilayer® Hollywood White

14,145 ден
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

58,425 ден
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

14,145 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ