Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
стерилен-најлон-за-насадник
Close

Стерилна прекривка со адхезивна лента

wall
Close

Ѕиден пластичен држач за шише од 1L – дополнителна опрема

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

nitro
Close

Ракавици NITRIL

Desderman®-pure
Close

Desderman® pure – дезинфекција на раце

mikrozid-l
Close

Мikrozid® sensitive liquid – брза дезинфекција на површини

primsept
Close

Primasept® med – миење и дезинфекција на раце

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

dentro-sensitive
Close

DENTIRO Sensitive 5l

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

DiaPrep
Close

DiaPrep

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

charizma-flow-refli
Close

Charisma Flow Refill

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

ortho
Close

Стоматолошки унит апарат – ORTHO

otposil
Close

Optosil

artinibsa
Close

ARTINIBSA 4% со адреналин

xantopen1
Close

Xantopren L blue

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
ht
Close

Zirconia HT/SHT

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

DentaFLEX-N
Close

DentaFLEX

DentaBASE-N
Close

DentaBASE

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

-14%
medit1
Close

Medit i500

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

perl
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl)

barovi
Close

Exocad – Модул за барови

DentaMODEL-N
Close

DentaMODEL

ХИРУРШКИ КОНЦИ