Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
tph
Close

TPH® protect (100% conc.)

960 ден
sprej
Close

Спреј пумпа за шише од 1L – дополнителна опрема

100 ден
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

2,050 ден2,400 ден
30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

2,500 ден2,800 ден
dezental5
Close

DEZINTAL EXTRA – 1000 ml

369 ден
ff
Close

Gigasept® FF new (100% conc.)

4,200 ден
5905090
Close

Заштитен визир VIZOR

149 ден
китоп-сет
Close

Kitope – стерилен хируршки сет

400 ден
maramici
Close

Мikrozid® AF sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

710 ден
32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

400 ден
DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

880 ден
charizma-guma
Close

Charisma Gluma

2,839 ден
gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

15,000 ден
variotime-putty
Close

Variotime Putty

2,712 ден
charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

1,867 ден
ketac-cem
Close

Ketac Cem

2,086 ден
aktivator
Close

Активатор

670 ден
Set
Close

Photo mirror Kit PROFESSIONAL

77,000 ден
filtek-refil
Close

Filtek Refil

1,667 ден
diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

421,000 ден

На попуст

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

58,425 ден
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

1,620,000 ден
PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

1,540 ден
splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

27,675 ден
privremeni
Close

ПРИВРЕМЕНИ КОРОНКИ И МОСТОВИ (А1, А2, А3) (Freeprint® temp)

27,675 ден
multileayer
Close

3D Multilayer A1, A2, B1

14,145 ден
DentaIBT-N
Close

DentaIBT

10,765 ден
denture
Close

ТОТАЛНИ И ПАРЦИЈАЛНИ ПРОТЕЗИ (Freeprint® denture)

27,675 ден
osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

221,400 ден
blue
Close

Nacera Blue X

11,070 ден

ХИРУРШКИ КОНЦИ