Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

nitro
Close

Ракавици NITRIL

omnia
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со еднострано лепење

хируршка-пресрилка-У
Close

Адхезивна стерилна хируршка компреса со отвор U

bela
Close

Латекс ракавици бели

rotastep
Close

Rotasept® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

astimeticobicen
Close

Aspirmatic® – дезинфекција на медицинска опрема и инструменти

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

orocid-multisept-plus
Close

Orocid Multisept Plus

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

variotime-slow
Close

Variotime Flow

ketac-molar
Close

Ketac Molar

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

filtek-refil
Close

Filtek Refil

charizma-topez-set
Close

Charisma Topaz Set

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss7
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација)

diversoS
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO S

protemp
Close

Protemp 4

variotime-putty
Close

Variotime Putty

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
k5+
Close

K5+ CAD/CAM систем

PMMA
Close

PMMA БЛОКОВИ A1, A2

blue
Close

Nacera Blue X

n4
Close

N4 CAD/CAM систем

boi
Close

Бои за фарбање цирконија

asiga
Close

ASIGA MAX UV DLP

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

vosok
Close

ВОСОК БЛОКОВИ A1, A2

ХИРУРШКИ КОНЦИ