Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

wall
Close

Ѕиден метален држач за шише од 1L – дополнителна опрема

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

nitril
Close

Нитрилни ракавици без талк – сини

30.u0002-334
Close

Tublex заштита на аспираторно црево

maramici
Close

Мikrozid® sensitive wipes – брза дезинфекција на површини

sterile
Close

Стерилни латекс ракавици

Ролни-за-стерилизација
Close

Ролна за стерилизација

универзална-прекривка-за-опрема
Close

Заштитни компреси за стол

bela
Close

Латекс ракавици бели

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

charizma-guma
Close

Charisma Gluma

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

diaproseal
Close

DiaProseal

diaswiss10
Close

RA гумички за полирање на композит

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

variotime-slow
Close

Variotime Flow

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diaswiss4
Close

FG Дијамантски борер (тангенцијална препарација-краток)

diaswiss1
Close

FG Дијамантски борер (топчест)

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
-14%
medit1
Close

Medit i500

splin
Close

ХИРУРШКИ СПЛИНТОВИ (Freeprint® splint )

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

ht
Close

Zirconia HT/SHT

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

frezi-za-kobalt-0.6mm
Close

Фрези за кобалт-хром/титаниум

frezi-za-литиум-0.6мм
Close

Фрези за литиум дисиликат

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

orto
Close

ОРТОДОНСКИ РЕТЕЈНЕР (Freeprint® ortho)

ХИРУРШКИ КОНЦИ