Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
Desderman®-pure-gel
Close

Desderman® pure gel – дезинфекција на раце

сензотекс-рвг
Close

Sensotex презерватив за рвг сензор

32.f0100
Close

Сет за иригација за физиодиспензер – implantmed wH

mikrozid
Close

Mikrozid® AF liquid – брза дезинфекција на површини

DENTIRO-Wipes-Box-Refill
Close

DENTIRO Wipes Box

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

doser
Close

Дозер 20ml. за канистер од 5L/10L – дополнителна опрема

32.f6565-147
Close

Omniasurg хирурушка канила

sensiva
Close

Sensiva® wash losion – миење на раце

хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка компреса

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

diaswiss9
Close

FG Карбиден борер за сечење метал

charizma-topez-refli
Close

Charisma Topaz Refill

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

diaswiss2
Close

FG Дијамантски борер (оклузален)

diapex
Close

DiaPex

diaswiss6
Close

FG Дијамантски борер (за тангенцијална препарација-долг)

ketac-cem
Close

Ketac Cem

diaswiss3
Close

FG Дијамантски борер (заоблена стапалка)

charizma-clasic
Close

Charisma Classic Set

variotime-putty
Close

Variotime Putty

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
n4
Close

N4 CAD/CAM систем

q3
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Pearl Q3)

DentaCLEAR-N
Close

DentaCLEAR

t-300
Close

Medit T 300

true-smile
Close

Exocad – True SMILE

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

splinovi
Close

Exocad – Модул за сплинтови

gingiva
Close

ГИНГИВАЛНА МАСКА (Freeprint® gingiva)

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

cad
Close

Cad Cam Disk Blank – wax

ХИРУРШКИ КОНЦИ