Најнови производи
  • Најнови производи
  • На попуст
  • Најбарани

MIS КАТЕГОРИИ

ИНФЕКЦИСКА КОНТРОЛА

Schülke & Mayr
OMNIA
хируршка-пресрилка-O
Close

Стерилна хируршка комреса права 100х150cm со отвор 6х9cm

astimeticobicen
Close

Octenisept® – Антисептичка обработка на кожа и слузници

dezental5
Close

DEZINTAL 5% – 1000 ml

gigazyme
Close

Gigazyme® (100% conc.)

-20%
vizir1
Close

ВИЗИРИ за заштита на лице

sm2
Close

SM 2 Universal wall dispenser (1L/500ml) – дополнителна опрема

30.z0131-341-prezervativi
Close

Омнитекс C

ртг-презервативи-бајт
Close

Презерватив за ортопантомограф

Sold out
виндзор
Close

Visual штитник за лице

заштитни-наочари-сет
Close

Заштитни наочари со држач за еднократна употреба

DENTALSHOP увезува, продава и сервисира врвна стоматолошка опрема од најреномирани светски производители и материјали исклучиво со висок квалитет

СТОМАТОЛОГИЈА

filtek-bond
Close

3M Single Bond Universal

ketac-cem
Close

Ketac Cem

jacobi2
Close

Челично огледало

diverso
Close

Стоматолошки унит апарат – DIVERSO

knizni
Close

Книжни шилци асортиман 15-40

epica
Close

Стоматолошки унит апарат – EPICA

variotime-d
Close

Variotime Dynamix 2x380ml

diaswiss11
Close

RA хируршки карбидни фрези

jacobi1
Close

Photo mirror Kit ECONOMY

gold
Close

APEX LOCATOR GOLD 98%

CAD/CAM ПРОИЗВОДИ

VHF
Nacera
ASIGA
Aidite
modul-implanti
Close

Exocad – Модул за импланти

osnoven
Close

Exocad – Софтвер за CAD дизајн (Основен пакет)

shel
Close

Цирконија блок 98` (Nacera Shell)

asiga-PRO-HD
Close

ASIGA PRO 4K 65

blue
Close

Nacera Blue X

privremeni
Close

Exocad – Модул за привремени заби

model
Close

РАБОТНИ МОДЕЛИ (Freeprint® model )

pmmaa
Close

ФЛЕКСИ PMMA БЛОКОВИ B1, A1, A2, clear

k4
Close

K4 CAD/CAM систем

zn
Close

Nacera Shine Zr

ХИРУРШКИ КОНЦИ